Acte de suport als veïns de la Floresta investigats per la vaga del 8N amb música i 'paella per 155'

L'acte comptarà amb parlaments i actuacions de Titot de Brams i Roger Español, ferit durant l'1-O


Temes relacionats

Suspesa la segona ronda de declaracions dels investigats pel 8-N a la Floresta fins al 17 de maig (14/mar/18)

Es personen davant el jutge els primers santcugatencs investigats pel tall de la C16 el 8-N ( 7/mar/18)


  • Comparteix:

Detall del cartell

Detall del cartell

Veïns de la Floresta organitzen aquest diumenge al parc del Centre Social i Sanitari un acte de suport als 16 investigats per participar a les mobilitzacions i tallar carreteres durant la vaga general del 8 de novembre. La jornada reivindicativa, que servirà per recaptar diners per al seu possible procés judicial, començarà a la una del migdia amb les intervencions de Roger Español, que va perdre la visió d'un ull durant l'1-O, seguida de l'actuació del cantant Titot i acabarà amb un dinar popular amb paella 'per a 155'.

El membre del Bloc Florestà Joan Rosés ha explicat a Cugat.cat que esperen més de 155 persones ja que els veïns de la Floresta estan 'molt conscienciats' amb aquests fets.

Joan Rosés

Hem decidit fer un acte reivindicatiu però sobretot de solidaritat per recaptar diners per la caixa de resistència. Imaginem que faltaran tiquets, perquè en principi fem paella per 150 però si en vénen més no ens sorprendrà perquè a la floresta estan bastant conscienciats.


Encara queden vuit investigats pendents de declarar pel cas que està previst que ho facin el 17 de maig. Dels vuit restants, quatre es van acollir al dret a no declarar i un altre no es va personar a la vista per trobar-se fora del territori. La jornada d'aquest diumenge està previst que acabi a les cinc de la tarda amb la recollida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.