El CDR organitzarà el 9 de juny una jornada sobre la repressió


Temes relacionats

La campanya #FreeRomeva estudia accions internacionals ( 2/mai/18)


  • Comparteix:

La xerrada recollirà experiències sobre repressió a Catalunya

La xerrada recollirà experiències sobre repressió a Catalunya

El Comitè de Defensa de la República (CDR) organitzarà el 9 de juny una jornada sobre la repressió política a la Casa de Cultura. Sota el títol 'La repressió ahir i avui, de què estem parlant?', l'entitat ha convidat el periodista de 'La Directa' Jesús Rodríguez, l'activista i exdiputada de la CUP Gabriela Serra i Laura Riera, condemnada per col·laboració amb ETA. L'activista i exiliat polític, Enric Duran, que va estafar gairebé 500.000 euros a entitats bancàries per destinar-los a projectes d'economia social, també hi participarà.

La iniciativa arrencarà a dos quarts d'onze del matí i s'allargarà fins a les vuit del vespre i inclourà també una intervenció d'Alerta Solidària i l'Associació Memòria Contra la Tortura, l'actuació de Sílvia Tomàs, un dinar popular i la projecció del documental 'El primer dia d'octubre'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.