Demòcrates es defensa de les acusacions de deslleialtat del PSC i manté l'acord de govern


Temes relacionats

El PSC vol Demòcrates fora del govern (26/abr/18)

El PSC anuncia el trencament 'definitiu' amb el PDeCAT i lamenta 'manca de lideratge' del govern (12/abr/18)


  • Comparteix:

La signatura de l'acord entre el PDeCAT i Demòcrates

La signatura de l'acord entre el PDeCAT i Demòcrates

Demòcrates es defensa de les acusacions de deslleialtat al govern per part del PSC i referma l'aposta per la coalició de govern que l'uneix al PDeCAT. En un comunicat, la formació assegura que el membre del partit al govern, Carles Brugarolas, representa 'l'essència de la veritable i extinta UDC' i assenyala que aporta 'estabilitat i col·laboració allà on calgui'. Demòcrates afirma al text que la decisió de mantenir-se al govern amb la trencadissa de la formació democristiana 'no és factible una majoria de govern ni alternativa ni millor'.

La formació estableix, això sí, que la presència del partit al govern va lligada al manteniment dels 'eixos essencials' de l'acord i que no es desvien de la posició 'inequívocament' republicana. El comunicat afegeix els membres del partit no 's'aferren' als càrrecs i busquen el màxim servei al menor cost per a la ciutadania, com demostra que Brugarolas anirà al final de les llistes en les properes municipals, seguint la política de limitació de mandats de la formació.

El portaveu, Lluís Fernàndez, ha qualificat així el comunicat del PSC.

Lluís Fernàndez

Nosaltres seguim. Òbviament abans en Carles Brugarolas era tinent d'alcalde i ara és regidor sense cartera. Però cap irrellevància, el que es va pactar s'està fent.


Fernández ha afegit que la voluntat d'anar en solitari de la formació ja s'havia expressat abans del trencament del pacte amb el PSC i ha fet una crida a fer una política més 'respectuosa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.