La CUP celebra l'obertura de tots els CAP a l'agost


Temes relacionats

Tots els CAP de Sant Cugat obriran a l'estiu (26/abr/18)

Entitats i partits d'esquerres reclamen a l'Ajuntament que negociï amb Salut l'obertura dels CAP a l'agost (20/jul/17)

La CUP lamenta el tancament dels CAP Valldoreix i Turó de Can Mates a l'agost ( 6/jul/16)


  • Comparteix:

Protesta davant el CAP de Valldoreix, el juliol passat

Protesta davant el CAP de Valldoreix, el juliol passat

La CUP es felicita per l'obertura dels tres CAP de Sant Cugat a l'agost. El canvi de parer de la Generalitat deixa l'Ajuntament en evidència, diuen els cupaires, quan aquest argumentava que l'obertura de tots els centres 'era innecessària'.

Ho exposa el vocal de la CUP-PC a Valldoreix, Ferran Margineda.

Ferran Margineda

Entenem que hi havia criteris polítics darrere. És una manera de treballar que va en contra nostra.


La formació recorda que la junta de veïns de Valldoreix va aprovar una moció per a l'obertura del centre del territori i l'augment de la ràtio assistencial del consultori de la Floresta. Per la CUP, aquesta acció i altres com les de l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoreix (AVPV), ICV, Podem, CGT, el col·lectiu d'Indignats i la mateixa CUP-PC, han influït en la reobertura dels CAP.

Fa una setmana la Generalitat i l'Ajuntament anunciaven que els tres centres d'atenció primària obriran de vuit del matí a tres de la tarda, entre el 30 de juliol i el 10 de setembre. La mesura, que vol donar resposta a l'augment de demanda dels últims anys, arriba a través de l'assignació de recursos feta pel Servei Català de la Salut (CatSalut). Aquesta dotació comporta la incorporació d'un metge, un pediatre i una infermera al CAP Turó de Can Mates.

La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, va explicar que des de fa dos anys han detectat que molts usuaris procedents de Valldoreix i Can Mates acudien al CAP Sant Cugat, l'únic obert a l'agost. I afegia que 'ara podrem comprovar, amb més recursos, que els tres centres podran obrir'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.