", "author": { "@type": "Person", "name": "Acn" }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Cugat Media", "url": "https://www.cugat.cat", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://assets.cugat.cat/img/logo_cugat_2019_petit.png", "width": 400, "height": 88 } } }

Conesa i la cúpula del PDeCAT, convocats per Puigdemont a Berlín


  • Comparteix:

Conesa i Puigdemont, en un acte a Sant Cugat / Foto: Localpres

Conesa i Puigdemont, en un acte a Sant Cugat / Foto: Localpres

El líder de Junts per Catalunya (JxCat), Carles Puigdemont, ha convocat la direcció del PDeCAT aquest divendres a Berlín. Segons informa l'ACN a través de fonts del partit, la coordinadora general, Marta Pascal; la presidenta, Neus Munté; i la presidenta del Consell Nacional, l'alcaldessa, Mercè Conesa, han viatjat aquest vespre de dijous a la capital d'Alemanya. Després de la reunió les tres dirigents independentistes tornaran cap a Barcelona. Puigdemont ha comunicat a un quart de nou del vespre d'aquest dijous que el quart candidat és el diputat Quim Torra.

L'anomenat 'pla D' ha de servir per desbloquejar la investidura, permetre la formació d'un govern i evitar la repetició d'eleccions. Quim Torra ha desbancat els noms de la portaveu del grup parlamentari, Elsa Artadi; l'exalcalde i exdirigent d'ICV Toni Morral; i el vicepresident primer de la Mesa, Josep Costa.

El de Torra és el quart nom per presidir la Generalitat en el que va de legislatura, després del mateix Puigdemont, Jordi Sànchez i Jordi Turull, aquests dos últims a presó.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.