ICV-EUiA rebutja el nou Pla d'Igualtat de Sant Cugat

La manca de pressupost i de personal per tirar-lo endavant són les principals deficiències per als ecosocialistes


Temes relacionats

Sant Cugat convida la ciutadania a participar en l'elaboració del 3r Pla d'Igualtat (18/abr/17)


  • Comparteix:

Casamitjana i Español

Casamitjana i Español

ICV-EUiA desaprova el Pla d'Igualtat que es presentarà al proper ple de maig per la manca de pressupost i personal per tirar-lo endavant. La formació assenyala que de l'anterior, que cobria el període 2013-2016, només se n'ha complert un 40% i demana un pla 'més ambiciós' ja que no hi troben en el nou 'cap mesura de pes'. També en remarquen la manca de diagnosi i la rebaixa del pressupost en polítiques d'igualtat.

El grup ha fet públic el posicionament en una roda de premsa amb la regidora Roser Casamitjana i la membre de Dones amb Iniciativa Montse Español, que ha assenyalat 'rebaixes' als pressupostos municipals en polítiques d'igualtat. Ha posat d'exemple el programa contra la violència masclista, l'assessorament jurídic a dones i les activitats grupals per a grups en risc. La regidora d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, ha alertat que al pla li falta ambició.

Roser Casamitjana

Creiem que és un pla, com altres, es proposa uns grans objectius però a l'hora de la veritat no sabem qui l'aplicarà, com l'aplicarà i amb quin pressupost.


Casamitjana ha alertat de la 'manca d'accions concretes' i del fet que el 'el 80% de les petites accions ja s'estan fent'. Els ecosocialistes reclamen que es repensi el projecte i que es redueixin, si convé, el nombre d'accions, però que estiguin 'dotades de personal i pressupost'.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.