El PP reprova a Sant Cugat les piulades de Torra i mostra la seva 'preocupació'


  • Comparteix:

Benejam i Fernández, al centre, amb membres del PP, davant de la Casa de Cultura

Benejam i Fernández, al centre, amb membres del PP, davant de la Casa de Cultura

El portaveu del PP al Parlament, Alejandro Fernández, ha manifestat la 'preocupació' del partit pel perfil 'feixista i filonazi' de les polèmiques piulades i articles que el nou president de la Generalitat, Quim Torra, va fer en el passat. Fernández, que ha comparat el tarannà de Torra amb Jean-Marie Le Pen, diu que el PP es mostra 'expectant' per veure la formació del govern i de si el nou president incorre en la incorporació de polítics empresonats. En un acte de partit aquest dimarts a la Casa de Cultura, Fernández confia que, en clau local, el PP recuperi posicions amb l'assoliment d'un segon regidor.

El diputat i portaveu del PP al Parlament ha fet una dura crítica de la petjada que Quim Torra ha deixat a les xarxes socials en el passat. Unes exposicions que no estan a l'alçada, diu, de qui ha de ser la màxima autoritat política catalana.

Alejandro Fernández

Estem analitzant el seu perfil. No ens imaginàvem que algú que ha fet una reivindicació explícita del feixisme i del filonazisme acabi de president de la Generalitat.


Fernández, acompanyat pel president del PP local, Álvaro Benejam, ha visitat de nou Sant Cugat en una trobada d'afiliats, militants i simpatitzants a la Casa de Cultura. Hi han assistit una cinquantena de persones, entre elles el santcugatenc José Domingo, vicepresident de Societat Civil Catalana (SCC), entitat convidada a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.