Jovent Republicà simula a Lluís Millet l'escena del crim contra les llibertats del col·lectiu LGTBI


  • Comparteix:

L'acció es pot veure a la plaça de Lluís Millet

L'acció es pot veure a la plaça de Lluís Millet

Jovent Republicà ha commemorat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia amb una simulació d'una escena del crim contra les llibertats del col·lectiu. La instal·lació consisteix en una bandera LGTBI pintada amb guix al terra de la plaça de Lluís Millet acompanyada de missatges que recorden les discriminacions que pateixen, especialment per part dels poders públics, arreu del món. L'objectiu de l'acció és recordar a la ciutadania que encara queda molt camí per recórrer per a la igualtat.

La membre de Jovent Republicà Eli Escoda ha explicat la intenció de l'acció.

Eli Escoda

Tot això segueix latent i cal seguir la lluita contra les discriminacions perquè volem un món amb llibertat per les persones i drets iguals per tothom.


El grup municipal d'ERC-MES s'ha sumat també a la commemoració i han demanat al govern que posi en marxa la diagnosi de la realitat de les persones LGTBI a la ciutat, un compromís que el ple va adquirir fa dos anys a través d'una moció. Segons el text, aquest procés hauria d'haver acabat abans de finals d'any passat. També ha criticat que no s'hagin organitzat actes destinats a donar visibilitat al col·lectiu, tot i que sí celebren que s'hagi penjat la bandera de l'arc de Sant Martí a l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.