La JSC Vallès Oest reelegeix a Sant Cugat Eloi Guerrero com a primer secretari i reivindica 'l'opció socialista'


  • Comparteix:

El congrés ha tingut lloc a la seu del PSC de Sant Cugat

El congrés ha tingut lloc a la seu del PSC de Sant Cugat

La federació de la JSC (Joventut Socialista de Catalunya) del Vallès Oest ha reelegit el terrassenc Eloi Guerrero en el càrrec de primer secretari en el segon congrés de la formació, celebrat aquest divendres a la seu del PSC de Sant Cugat. En la trobada, Guerrero ha reivindicat els valors socialistes del partit i el paper dels joves en una 'situació política difícil' de cara a les eleccions municipals de 2019, que encaren, ha assegurat, 'engrescats'.

El reelegit primer secretari de la Federació de la JSC del Vallès Oest, Eloi Guerrero, ha destacat a Cugat.cat l''orgull' de tornar a ser escollit.

Eloi Guerrero

Sempre és un orgull que t'elegeixin de nou en el càrrec i ara estem bastant engrescats. Estem en una situació convulsa, no és la millor per al socialisme, però això engresca els militants a participar.


De la seva banda, el primer secretari de la JSC, Arnau Ramírez, ha destacat la importància de la formació juvenil per al partit socialista i també la seva aportació a la política municipal.

Arnau Ramírez

La importància que té la JSC dins del PSC és notable. Som gent jove progressista i d'esquerres i no callem res del que no ens agrada. També generem nous quadres joves que aporten una nova visió al món municipal.


Tots dos també han posat en valor la tasca del PSC local a Sant Cugat, una ciutat que 'no és fàcil per al socialisme'. Aquest és el segon congrés de la Federació de la JSC del Vallès Oest, després que fa dos anys es dividís en dos la formació juvenil vallesana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.