Sant Cugat dotarà de més recursos els Centres Especials de Treball


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha quatre Centres Especials de Treball / Foto: ACN

A Sant Cugat hi ha quatre Centres Especials de Treball / Foto: ACN

Sant Cugat dóna suport als Centres Especials de Treball després que les retallades els hagin deixat amb greus dificultats econòmiques per a la seva subsistència. Els grups municipals han acordat aquesta iniciativa a través d'una moció institucional a proposta del PSC, que lamentava la situació de precarietat per la qual passen els usuaris i treballadors d'aquests centres.

ESCOLTA-HO

CONSULTA LA MOCIÓ



La moció recorda que els Centres Especials de Treball són empreses que asseguren un treball remunerat a persones amb discapacitat i garanteixen la seva integració laboral. En declaracions a Cugat.cat, el portaveu del PSC, Pere Soler, explicava que els acords busquen evidenciar el suport de la ciutat a aquest tipus de centres, que pateixen retallades des del 2011.

Pere Soler

Creiem que estan en una situació lamentable. No només pel moment polític actual, sinó per les retallades anteriors. Per ells és molt important rebre aquestes subvencions públiques per funcionar.


Entre d'altres mesures, la moció proposa dotar-los de més recursos, eliminar els màxims establerts des del 2011, incrementar les insercions al mercat de treball ordinari de persones amb discapacitat i donar compliment a diferents resolucions del Parlament referents a aquests centres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.