La ciutat es compromet a donar suport i protecció als defensors dels drets humans a Colòmbia


  • Comparteix:

Sant Cugat va acollir dos defensors dels drets humans amenaçats a Colòmbia / Foto: Localpress

Sant Cugat va acollir dos defensors dels drets humans amenaçats a Colòmbia / Foto: Localpress

El ple municipal ha mostrat el seu suport als defensors dels drets humans a Colòmbia i instarà el govern colombià a què adopti mesures per 'garantir la seguretat dels grups i comunitats en risc', atesa 'la situació de vulnerabilitat' del país. ERC-MES ha presentat la petició d'Amnistia Internacional i la Taula per Colòmbia que ha esdevingut una moció institucional. Les dues entitats alerten que el govern colombià 'no treballa prou' per eradicar la violència que exerceix el grup guerriller de l'Exèrcit d'Alliberment Nacional contra els defensors dels drets humans. Els acords de la moció els ha llegit durant el ple d'aquest dilluns Dani Vilaró com a representant d'Amnistia Internacional (AI).

ESCOLTA-HO

CONSULTA LA MOCIÓ



En el text, l'Ajuntament també sol·licita la complicitat del govern espanyol per garantir que els defensors dels drets humans a Colòmbia puguin exercir la seva tasca amb seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.