Condemna de Sant Cugat a qualsevol acte vandàlic independentment de la seva autoria


  • Comparteix:

Pintades d'Arran contra una empresa a Sant Cugat

Pintades d'Arran contra una empresa a Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat condemna els actes vandàlics perpetrats a la ciutat per qualsevol col·lectiu que atemptin contra la llibertat de les persones. Aquest és el rebuig que aquest dilluns ha expressat el ple municipal arran d'una moció presentada pel PP, que s'ha aprovat amb les esmenes del PDeCAT-Demòcrates per ampliar la condemna a tots els actes vandàlics sigui quina sigui l'autoria i mostrar el suport a les persones, empreses, comerços i tothom que hagi patit aquest tipus d'actes a la ciutat.

ESCOLTA-HO

CONSULTA LA MOCIÓ


CONSULTA LES ESMENES



La moció original condemnava els actes vandàlics perpetrats per Arran a Sant Cugat. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha explicat els motius per centralitzar el text en aquesta organització.

Álvaro Benejam

Per la reiteració, la gravetat i la rellevància que els mitjans els hi donen, a més que s'atribueixen l'autoria.


Finalment la moció aprovada generalitza a tots els actes vandàlics. Ho ha defensat la portaveu del govern municipal, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Les ciutats són espais de convivència. Creiem en la llibertat i la tolerància. No ens agraden els actes vandàlics de qualsevol tipus.


Les esmenes han rebut el suport del PDeCAT-Demòcrates, Cs, ERC-MES, ICV-EUiA, el PSC i el PP, que tot i considerar que els canvis difuminen la responsabilitat d'Arran, ha votat a favor.

Per contra, la CUP-PC ha votat en contra tant de la moció com de les esmenes. El regidor cupaire Ignasi Bea ha justificat així el vot negatiu.

Ignasi Bea

Entenc que a qui li pinten una seu no li agradi, però no és vandalisme. El vandalisme és violència per violència, destrucció per destrucció. És una expressió poc ortodoxa de protestes polítiques.


El regidor no adscrit, Dimitri Defranc, s'ha abstingut. La versió final del text també acorda mostrar el suport a les persones, empreses, comerços, i en general, a tothom que hagi patit actes vandàlics a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.