El carril bici a la Floresta, l'amfiteatre als Jardins del Vallès i els limitadors acústics, a l'audiència pública


  • Comparteix:

Membres d'Hora Bruixa a l'audiència pública

Membres d'Hora Bruixa a l'audiència pública

El projecte de l'amfiteatre als Jardins del Vallès, el carril bici i la mobilitat a la Floresta i la dificultat de les entitats, en concret el col·lectiu feminista Hora Bruixa, per sufragar el cost dels limitadors acústics per fer activitats a la via pública són alguns dels temes que han sorgit en el torn de l'audiència ciutadana del ple d'aquest mes. Els veïns que han participat també han preguntat a l'equip de govern per temes relacionats amb l'aparcament i l'àrea verda, Torre Negra i els horaris de Festa Major.

ESCOLTA-HO

Minutatge de les intervencions

- Preocupació pel projecte de l'amfiteatre als Jardins del Vallès. Exposa Víctor Manuel Ruiz a l'inici i respon l'alcaldessa, Mercè Conesa (6'47").

- Aparcament a la plaça de Barcelona i els horaris de Festa Major. Exposa Maria Ángela Palacio (11'24") i respon la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà i Mobilitat, Cristina Paraira (13'56") i la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny (15').

- L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de la Floresta reivindica el carril bici per l'escola la Floresta del projecte dels pressupostos participatius i reclama millores de mobilitat i seguretat al barri. Exposa Òscar Jané, representant de l'AFA (16'31") i respon l'alcaldessa, Mercè Conesa (20'15") i el Comissionat de Participació, Joan Puigdomènech (25'16").

- Hora Bruixa es queixa dels costos i l'obligatorietat dels limitadors acústics per organitzar actes a l'aire lliure i, en concret, la 3a Jornada Feminista. Exposa Maria Gordillo (33'24") i respon l'alcaldessa, Mercè Conesa (37'16") i la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira (37'47")

- Problemes de comunicació amb els autobusos de Volpelleres al centre. Exposa el veí del barri Joan Lobo (42'12") i respon l'alcaldessa, Mercè Conesa (43'50").

- Problemes causats pel carril bici del barri de Sant Domènech. Exposa el veí del barri Pere Sebastián (43'55") i respon la tinenta d'alcalde de Mobilitat i Entorn Urbà, Cristina Paraira (44'12") i l'alcaldessa, Mercè Conesa (46').

- Millores a Torre Negra i dubtes sobre els arbres de cases particulars que entren a la vorera, la neteja del bosc i l'àrea verda i els comerciants. Exposa el veí de Torre Negra, Jaume Bartual (47'49") i responen l'alcaldessa, Mercè Conesa (53'27"), la tinenta d'alcalde de Mobilitat i Entorn Urbà, Cristina Paraira (54'45") i el regidor de Medi Ambient (58'28").



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.