El PSC diu que 'hi ha altres prioritats' en sanitat abans que obrir els CAP a l'agost

Els socialistes aposten per reduir les llistes d'espera i millorar les urgències

El CAP Sant Cugat ja no serà l'únic cap obert a l'agost

Política

Publicat el 24/mai/18 per Sílvia González

El PSC considera que 's'esmerçaran molts diners' en l'obertura dels CAP a l'agost quan Sant Cugat té demandes en sanitat més prioritàries. El portaveu municipal, Pere Soler, creu que la ciutat té pendent resoldre altres qüestions com la reducció de llistes d'espera, la millora de les urgències i l'hospital de referència.

Davant la novetat aquest any de l'obertura de tots els centres d'atenció primària a l'agost, Soler veu clar que Sant Cugat té demandes en salut més importants.

Pere Soler

Falla la coordinació. S'obriran els CAP a l'estiu fruit de les demandes, més que d'una bona planificació. Hi ha altres prioritats abans que obrir tots els CAP a l'agost.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El socialista ha fet aquestes declaracions amb motiu de la manifestació convocada aquest dijous a Terrassa per la Plataforma de Defensa de la Sanitat Pública, a la qual ha acudit. La protesta, amb més de 300 persones, ha tingut lloc davant MútuaTerrassa, operadora dels CAP de Sant Cugat.

La Plataforma de Defensa de la Sanitat Pública situa en 600.000 les persones que estan a l'espera d'una intervenció quirúrgica. Una de cada cinc espera més de cinc mesos.