La Plataforma de Pensionistes reuneix tots els partits del ple per debatre sobre prestacions


  • Comparteix:

L'associació reclama millores en les pensions

L'associació reclama millores en les pensions

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat organitzarà el dijous 14 de juny un debat sobre el futur de les prestacions amb tots els partits polítics del ple. L'associació vol posar sobre la taula les seves reivindicacions i posar-les en comú amb representants dels partits en un acte que es farà a la Casa de Cultura, moderada pel cap de redacció d'elCugatenc, Jordi Pascual.

Els partits ja van debatre al ple de febrer les propostes de la plataforma, en una moció que va presentar el PSC i que es va aprovar amb els vots de PDeCat-Demòcrates, ICV-EUiA i el regidor no adscrit. L'objectiu de la trobada, com ha explicat el membre de l'entitat Juan Merino, es confrontar postures per explorar quina mena de mesures es poden prendre en l'àmbit local.

Juan Merino

Volíem donar una oportunitat perquè els polítics responguessin a les nostres preguntes. Tenim dos blocs de demandes, unes estatals i unes altres locals.


L'acte començarà a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.