L'oposició valora la nova modificació del cartipàs municipal amb l'adéu de Calvet

Els partits es mostren preocupats per la quarta renovació en el que va de mandat


Temes relacionats

L'alcaldessa renova el cartipàs per afrontar la marxa de Calvet com a conseller ( 1/jun/18)

L'oposició valora la nova modificació del cartipàs municipal amb l'adéu de Calvet ( 1/jun/18)


  • Comparteix:

Els grups municipals de l'oposició han reaccionat sobre els canvis al cartipàs derivats de l'entrada de Damià Calvet al nou govern de la Generalitat. Els portaveus han encoratjat el nou conseller a tirar endavant la nova tasca, però han lamentat la freqüència amb què s'ha modificat l'estructura del govern local. El cartipàs ja es va modificar quan Carles Brugarolas va deixar les seves responsabilitats com a tinent d'alcalde i, més tard, amb l'entrada i la sortida del PSC a l'equip de govern.



La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha celebrat i agraït a Calvet l'assumpció del nou càrrec, però ha reflexionat sobre el fet que els canvis al cartipàs afecten dues àrees 'sensibles': Urbanisme i Economia.

Mireia Ingla

Hi ha hagut molts moviments i sembla que en tindrem més. Això ha afectat a àrees molt sensibles i complexes.


En el mateix sentit s'ha pronunciat el portaveu de Cs, Aldo Ciprian, que ha lamentat que el govern posa 'pegats' sobre el cartipàs.

Aldo Ciprian

Em preocupa què ens quedem aquí. Urbanisme i Economia són àrees molt importants. Entenem que s'estan posant pegats sobre el cartipàs original.


Sobre l'atribució de noves responsabilitats a Joan Puigdomènech (Urbanisme) i Carles Brugarolas (Economia), el portaveu d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez, ha criticat que els regidors de l'equip de govern no tinguin prou vocació de servei.

Ramon Gutiérrez

S'està fent el que es pot amb el que es té. Lamentem que les persones de la llista que va guanyar les eleccions es prioritza l'encaix professional amb la tasca de regidor per sobre de la vocació de servei públic.


Per part de la CUP-PC, la portaveu, Núria Gibert, ha reflexionat sobre més canvis que comportarà la sortida de Calvet del ple, com l'entrada de Xavier Cortés com a regidor.

Núria Gibert

Aquest desgavell que ha generat el procés mereix una reflexió, així com com encaixarem una persona que ara no forma part de la llista per la qual es va presentar.


Per part del PP, no s'ha valorat els canvis al cartipàs. El portaveu popular, Álvaro Benejam, ha desitjat sort i encerts a Calvet al capdavant de la conselleria de Territori i Sostenibilitat.

Álvaro Benejam

Desitgem que com a Conseller treballi amb tot el bon criteri possible i dins la legalitat.


La sessió plenària ha tingut l'absència del portaveu del PSC, Pere Soler, que s'ha excusat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.