CiU abandona la junta de veïns de l'EMD que aprova la modificació del PGM a la finca Vall d'Or


  • Comparteix:

CiU es queixa de la precipitació amb que es convoca la junta i l'equip de govern assegura que Sant Cugat no els havia avisat amb temps que calia fer aquest pas

CiU es queixa de la precipitació amb que es convoca la junta i l'equip de govern assegura que Sant Cugat no els havia avisat amb temps que calia fer aquest pas

La Junta de Veïns de l'EMD ha aprovat en sessió extraordinària la modificació puntual del PGM de la finca Vall d'Or perquè aquesta pugui passar a ser propietat de l'Entitat, que actualment ja ocupa una part de l'edifici en règim de lloguer. L'acord ha comptat amb els vots favorables de l'equip de govern i del PP, mentre que els vocals de CiU han abandonat la sessió per protestar per la precipitació amb què s'ha convocat el ple i per la poca voluntat de diàleg que, segons diuen, té l'equip de govern.

L'EMD de Valldoreix continua endavant, però no sense dificultats, amb els tràmits per adquirir l'edifici de la societat Vall d'Or, que actualment ja ocupen en part en règim de lloguer, i que els ha de permetre ampliar la seu de l'Entitat i reduir les actuals despeses de lloguer.

Després que el ple de l'Ajuntament de Sant Cugat aprovés de forma inicial la modificació puntual del PGM que ha de permetre adquirir aquest edifici, la junta de veïns de Valldoreix ha ratificat aquesta decisió en un ple extraordinari marcat per la polèmica.

I és que els vocals de CiU han abandonat la sessió per considerar que un tema d'aquesta importància no pot aprovar-se en un ple extraordinari convocat amb menys de 12 hores d'antelació. Segons Marc Monells, és una mostra més de la poca voluntat de diàleg de la presidenta de l'EMD.

Marc Monells

Durant un any i mig de mandat de Montserrat Turu no ens ha trucat ni una vegada per pactar o negociar cap tema, i que ens convoquin d'avui per avui per un tema tant important, fins aquí podíem arribar.


La presidenta de l'EMD ha lamentat haver convocat la junta amb tanta precipitació però ha explicat que fins dijous al migdia ningú els havia dit que per continuar amb el procés fos necessària l'aprovació del ple de Valldoreix per tirar endavant el tema. Segons Montserrat Turu, això no constava a la informació que se'ls va fer arribar i tampoc mai se'ls havia demanat una cosa similar.

Montserrat Turu

La primera vegada que hem vist aquest informe va ser ahir i mai hi ha hagut una petició de l'Ajuntament en aquest sentit.Em sap greu que sigui quan són interessos generals del poble.


Turu ha lamentat també que CiU posi pals a les rodes en un tema que és per l'interès de Valldoreix, i ha assegurat que és important que el tema pugui passar aquest mes pel ple de Sant Cugat perquè els tràmits urbanístics són lents i no volen endarrerir més l'adquisió del local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.