Èric Gómez, nou cap de Relacions Institucionals del departament de Justícia

El regidor republicà, a l'àrea de la consellera Ester Capella


  • Comparteix:

Èric Gómez al ple municipal / Foto: ERC

Èric Gómez al ple municipal / Foto: ERC

El santcugatenc Èric Gómez és el nou cap de Relacions Institucionals del departament de Justícia de la Generalitat. El regidor d'ERC-MES, que ha confirmat la informació a Cugat.cat, va ser el número 3 de la candidatura a les darreres eleccions municipals i mantindrà l'acta. Gómez fa el salt així a l'administració del país, concretament al departament de Justícia, que té al capdavant la republicana Ester Capella, que dissabte va prometre el càrrec.

Èric Gómez i Pérez va néixer el 1989, és llicenciat en Dret i Ciències Polítiques i de l'Administració i màster oficial en Dret Parlamentari, Eleccions i Estudis Legislatius i té un postgrau en Dret Local. Fins ara treballava d'assessor jurídic a ERC coordinant la tasca al Congrés dels Diputats, una responsabilitat que deixarà per exercir la nova tasca a Justícia. També ha estat portaveu local de les JERC, organització de la qual encara forma part.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.