La CUP-PC demanarà al ple la creació d'una oficina d'atenció al pensionista


  • Comparteix:

Imatge d'una reunió de l'assemblea de pensionistes

Imatge d'una reunió de l'assemblea de pensionistes

La CUP-PC proposarà al ple la creació d'una oficina d'atenció al pensionista, un espai 'de referència', on es puguin fer gestions i consultes sobre les qüestions que afecten al col·lectiu. Els cupaires concreten en una moció que presentaran al plenari d'aquest mes temes com les residències públiques, els ajuts al lloguer, el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), el transport i l'assessoria jurídic en diversos àmbits.

El grup municipal alerta a la moció que el col·lectiu pensionista suposa el 13% de la població santcugatenca, al voltant de 12.000 persones, i que l'alt preu de l'habitatge i el cost de vida a la ciutat 'multiplica l'eventual precarietat' d'aquestes persones. A més, asseguren que 'no es pot obviar' la bretxa digital que pot 'aïllar' sectors d'entre la gent gran pel que fa la prestació de serveis i d'informació. Ho explica la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert.

Núria Gibert

Parlant amb persones pensionistes i aprofitant que hi ha una organització ferma a Sant Cugat veiem que l'Ajuntament té una cartera de serveis interessant i important per a la gent gran que sovint, per diversos motius, no coneix. Proposem crear una oficina específica dirigida a la gent gran que unifiqui informació i gestió de tots aquests serveis.


El text també inclou la voluntat d'acompanyar l'acord amb 'la dotació pressupostària necessària' i informar als col·lectius de gent gran i pensionistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.