Carmela Fortuny es perfila com a alcaldessa de Sant Cugat

Seria la segona dona en accedir a l'alcaldia


Temes relacionats

Conesa deixa l'alcaldia de Sant Cugat per assumir la presidència del Port de Barcelona ( 5/jun/18)

L'alcaldessa renova el cartipàs per afrontar la marxa de Calvet com a conseller ( 1/jun/18)


  • Comparteix:

L'actual tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, se situa com el pròxim relleu de Mercè Conesa a l'alcaldia de Sant Cugat. La marxa de Conesa per liderar el Port de Barcelona propicia l'accés a l'alcaldia de Fortuny, a un any de les eleccions municipals. Fortuny, de 50 anys, nascuda a Alzira (València) i veïna de Mira-sol, seria la segona dona que ocuparia el càrrec al municipi.

L'aterratge de Fortuny a l'alcaldia hauria de comportar un ple extraordinari de presa de possessió per formalitzar el relleu de Conesa. Una assumpció de responsabilitats que també propiciarà la cinquena remodelació del cartipàs del mandat -l'última va ser divendres passat per la sortida de Calvet- ja que Fortuny porta tres àrees (Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat) i la presidència del consell de barri de Mira-sol.

Càrrecs a l'Ajuntament i a la Generalitat
Després de l'última victòria electoral de Recoder el 2007, Fortuny, que anava de 5 a les llistes, s'estrena com a regidora com amb la tinència d'alcaldia de Serveis a la Ciutadania ocupant-se de les polítiques socials. La santcugatenca no finalitza el mandat i el 2011 deixa el consistori per portar la direcció de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), una responsabilitat que manté fins el 2015 per tornar a l'Ajuntament, de nou com a tinenta d'alcalde, ara acompanyant Conesa. Als últims comicis puja al número 3 de la llista.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.