Fernàndez (Demòcrates) proposa una llista unitària amb primàries obertes entre els partits sobiranistes


Temes relacionats

Lluís Fernández es presenta a les primàries de Demòcrates per optar a l'alcaldia (25/mai/18)

Demòcrates Sant Cugat concorrerà en solitari a les eleccions municipals i aspira a tenir 'bons resultats' (13/abr/18)


  • Comparteix:

Lluís Fernàndez ha presentat aquest dimarts la seva precandidatura al SC Trade Center

Lluís Fernàndez ha presentat aquest dimarts la seva precandidatura al SC Trade Center

L'actual portaveu de Demòcrates, Lluís Fernàndez, ha presentat aquest dimarts la seva precandidatura a l'alcaldia de Sant Cugat i ha llançat la proposta de fer una llista unitària amb primàries obertes entre tots els partits sobiranistes. Fernàndez defensa un projecte fonamentat en 'la nova política', l'impuls de l'economia i el benestar social a través de la col·laboració público-privada, la proximitat amb la ciutadania i la limitació del creixement urbanístic amb un topall de 100.000 habitants. El procés de primàries de Demòcrates, que concorre per primer cop en solitari a unes eleccions municipals, finalitzarà a la tardor i de moment la de Fernàndez és l'única candidatura.

Davant una setantena de persones al SC Trade Center, Lluís Fernàndez ha exposat les línies mestres del seu projecte polític com a alcaldable per Democràtes, lligat a valors com la transparència, l'honestedat, la dedicació, la professionalitat o el treball en equip. Fernàndez ha parlat de limitació de mandats, de finançament transparent, de treballar 'amb i per a la ciutadania', de crear la figura del regidor de barri i de promoure l'habitatge de lloguer públic.

Pel que fa a la relació entre Catalunya i Espanya, Demòcrates aposta per la construcció de la República a través del diàleg 'd'igual a igual' que no impliqui 'obediència' ni 'submissió'. Fernàndez explica per què proposa una llista unitària entre les forces independentistes.

Lluís Fernández

Nosaltres volíem anar sols perquè la nostra manera d'actuar és diferent a la d'altres partits. Però la situació del país no està normalitzada i necessitem governs i alcaldies fortes de partits lleials a la República.


Lluís Fernàndez és exmembre d'Unió Democràtica i va ser director de la Fundació Sant Cugat Actiu a l'anterior mandat, etapa en què va renunciar ser regidor per CiU en substitució de Josep Romero. Fernàndez anava de número 14 a les llistes de la federació nacionalista en les eleccions del 2011. El 2015 va deixar la direcció de la Fundació Sant Cugat Actiu i actualment es dedica a l'empresa privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.