Ple extraordinari aquest dijous per rellevar Mercè Conesa a l'alcaldia

Carmela Fortuny és l'aposta de Conesa per substituir-la


Temes relacionats

Conesa deixa l'alcaldia de Sant Cugat per assumir la presidència del Port de Barcelona ( 5/jun/18)

Carmela Fortuny es perfila com a alcaldessa de Sant Cugat ( 5/jun/18)


  • Comparteix:

Conesa cedirà la vara d'alcaldia / Foto: Localpres

Conesa cedirà la vara d'alcaldia / Foto: Localpres

L'ajuntament celebrarà aquest dijous, a les set de la tarda, el ple extraordinari que oficialitzarà la renúncia de Mercè Conesa com a alcaldessa i l'entrada de Carmela Fortuny, ha confirmat Cugat.cat. La marxa de Conesa per assumir la presidència del Port de Barcelona arriba a un any de les eleccions municipals i després de completar gairebé dos mandats. Conesa conservaria l'acta de regidora fins juliol, ha pogut saber Cugat.cat.

Serà el segon ple extraordinari en una setmana, després del celebrat divendres passat per acomiadar Damià Calvet, nou conseller de Territori i Sostenibilitat. Fortuny, actual tinenta d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat, ha d'afrontar el ple de presa de possessió per assumir la vara d'alcaldia fins a finals de mandat.

En el moment que Conesa renunciï al seient del ple com a regidora, al juliol, això suposaria la incorporació d'una nova cara al plenari municipal. La número 13 de la llista per CiU a les últimes municipals és la independent Sílvia Solanellas, directora de la Fundació Sant Cugat Actiu i vinculada a Òmnium Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.