Cs vol que les zones blaves creades amb l'aplicació de l'àrea verda tornin a ser gratuïtes


  • Comparteix:

Una zona blava buida

Una zona blava buida

Cs presentarà una moció al ple de juny per retornar a la gratuïtat les places de zona blava que es van crear amb l'aplicació de l'àrea verda. La formació taronja assenyala que la mesura, engegada el 30 d'abril, va implicar 'l'ampliació encoberta' d'aquestes zones i que aquest fet ha provocat la seva 'infrautilització'. Per això, proposen retornar totes les àrees blaves noves a zona gratuïta i de lliure disposició per a tots els conductors.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, assenyala que es tracta d'una mesura amb 'afany recaptatori' i que restringeix la mobilitat a la ciutat. Ciprian ha afegit que la majoria d'aquestes zones estan buides durant bona part del dia.

Aldo Ciprian

Hi ha un afany recaptatori que no està tenint efecte perquè està buit. S'hauria de recuperar l'espai d'aparcament tant per als treballadors de l'Ajuntament com per als d'altres establiments i clients.


La formació també adverteix d'efectes 'colaterals' de l'aplicació de l'àrea verda, com el col·lapse de les zones de càrrega i descàrrega i els estacionaments irregulars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.