Sílvia Solanellas prendrà l'acta de regidora en substitució de Conesa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Sílvia Solanellas

Imatge d'arxiu de Sílvia Solanellas

La directora de la Fundació Sant Cugat Actiu, Sílvia Solanellas, assumirà l'acta que deixi Mercè Conesa una vegada formalitzat el relleu en l'alcaldia i s'incorpori a la presidència del Port de Barcelona, previst pel juliol. La santcugatenca anava de número 13 com a independent per CDC, a la llista electoral de CiU a les eleccions municipals. Solanellas ha confirmat a Cugat.cat que acceptarà l'acta i que es posa a disposició de l'alcaldessa per assumir responsabilitats al cartipàs municipal.

La futura regidora també ha explicat a Cugat.cat que li fa 'il·lusió' seguir treballant per a la ciutat. Solanellas és l'actual directora de la Fundació Sant Cugat Actiu, càrrec que va assumir en substitució de Lluís Fernàndez. També ha estat responsable de comunicació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i ara està vinculada a Òmnium Cultural a Sant Cugat. A més, ha treballat en organismes de la Generalitat i en l'àmbit de la gestió urbanística a empreses.

Aquesta serà la segona incorporació al plenari, després del retorn de Xavier Cortés per la renúncia de Damià Calvet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.