Mercè Conesa: 'Sant Cugat és forta i viva perquè té una ciutadania excel·lent'

Ha fet efectiva aquest dijous la seva renúncia com alcaldessa


  • Comparteix:

Mercè Conesa ha fet efectiva aquest dijous la seva renúncia com a alcaldessa en un ple que ha farcit d'agraïments cap a la ciutadania, els regidors i els treballadors municipals. Davant un centenar de persones de públic, Conesa ha tingut paraules de record per al difunt tinent d'alcalde Jaume Tubau i per a la portaveu municipal del PDeCAT-Demòcrates, Cristina Paraira. Sobre l'entrada al Port de Barcelona, l'exalcaldessa ha dit : 'Tanco una etapa i buscaré la sort'.



El discurs de Conesa ha estat un agraïment de principi a fi. Ha tingut paraules per a les persones que l'han acompanyada en 20 anys a l'Ajuntament: la comunitat educativa, els companys de govern, les entitats i les dones.

Mercè Conesa

Un agraïment molt gran a Sant Cugat per poder estar-hi al capdavant i poder estar amb persones amb les quals he compartit moments màgics i importants.


Ha excusat la presència del seu predecessor, Lluís Recoder, i ha agraït la col·laboració de la ciutadania en la gestió de Sant Cugat. I les paraules més sentides, per a la ciutat per 'ser forta i viva'. Una etapa de política de proximitat de la qual s'emporta, ha dit, molt escalf.

I així ha dit Mercè Conesa adéu a Sant Cugat. Citant John Berger, Joan Margarit i Jaume Tubau, el company de partit que 'havia d'haver ocupat el meu lloc'. Una pirueta del destí que la va fer alcaldessa i que, aquest 7 de juny, la posa rumb cap al Port de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.