Ferran Villaseñor, nou primer secretari de l'executiva local del PSC


  • Comparteix:

Villaseñor s'ha imposat a la candidatura de Ramon Martos

Villaseñor s'ha imposat a la candidatura de Ramon Martos

Ferran Villaseñor ha estat escollit aquest dissabte primer secretari de l'executiva local del PSC al segon Congrés del partit a Sant Cugat. Segons la nova executiva, el PSC de Sant Cugat surt reforçat i renovat, i subratlla que no és una candidatura continuista, tot i que tampoc és rupturista.

La candidatura de Ferran Villaseñor, membre de l'anterior executiva encapçalada per Salvador Gausa, s'ha imposat a la de Ramon Martos en el segon Congrés del PSC, que s'ha celebrat aquest dissabte a Valldoreix. Missatges optimistes i de reforçament han estat la tònica de l'acte de cloenda, a la que hi ha assistit, entre d'altres, Miquel Iceta, vicepresident primer del PSC.

El nou primer secretari de l'executiva, Ferran Villaseñor, ha volgut deixat clar que la seva no era una candidatura continuista perquè la nova executiva té moltes cares noves, però tampoc s'ha volgut desvincular de la feina feta en el passat. L'escoltem.

Ferran Villaseñor

No és una candidatura continuista, perquè hi ha molta gent nova i un plantejament, però tampoc és rupturista, perquè valorem molt positivament la feina realitzada. Ara, tot és tirar endavant


L'executiva de Villaseñor compta amb Tomàs Peire com a secretari d'organització, Jauma Buscallà com a coordinador d'organització, Pere Soler com a secretari d'Acció Política, i Toni Canals, com a secretari d'Economia i Finances, entre d'altres.

Amb aquest congrés s'obre un nou procés on el panorama polític i institucional ha variat des de les passades eleccions municipals. Villaseñor ha mostrat el suport total de la nova executiva a Jordi Menéndez, portaveu del grup municipal del PSC a Sant Cugat, tot i que ara s'obre un procés de debat on han d'intervenir tot els components del partit.

Ferran Villaseñor

El suport a Jordi Menéndez hi és, però és un debat que s'inicia ara, amb els militants, la comissió executiva, el consell polític i el grup municipal


De la seva banda, Menéndez ha assegurat que la relació entre la nova executiva i el grup municipal està absolutament assegurada, però que encara és molt d'hora per parlar de les properes eleccions municipals, el 2007.

Jordi Menéndez

És una executiva de la que em sento molt orgullós. La col·laboració entre el grup municipal i l'executiva està absolutament assegurada i quan sigui l'hora la escollirem candidat. Abans tenim moltes coses a fer


Miquel Iceta ha estat l'encarregat de cloure el congrés. Iceta ha destacat que els membres de la candidatura de Ramon Martos tenen l'obligació d'ajudar per tal que la nova executiva pugui tirar endavant i aconseguir que Sant Cugat arribi a estar governada pel PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.