Sant Cugat crearà una taula amb ANC, Òmnium, CDR i Adic per 'defensar les llibertats i la democràcia'


  • Comparteix:

Una concentració a la plaça de la Vila per a l'alliberament dels polítics a la presó

Una concentració a la plaça de la Vila per a l'alliberament dels polítics a la presó

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha iniciat els passos per crear una taula de coordinació amb l'ANC Òmnium Cultural, el CDR i l'Assemblea de Servidors Públics per la Defensa de les Institucions Catalanes (Adic) de Sant Cugat. L'objectiu és treballar per aconseguir l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels dirigents que es troben a l'exili i recuperar els programes públics que van desaparèixer amb l'aplicació de l'article 155. Fortuny va celebrar una reunió amb els representants d'aquests col·lectius divendres i va comprometre's a treballar per 'defensar les llibertats i la democràcia' a Catalunya.

En aquest sentit l'alcaldessa ha expressat un compromís 'clar i executiu' perquè tots els presos polítics i els exiliats 'tornin a casa' i ha dit que treballarà en aquesta direcció des de l'alcaldia de Sant Cugat. Ho ha explicat en declaracions a l'ACN.

Carmela Fortuny

Fer un front comú per reclamar la llibertat i el retorn dels presos i els exiliats a casa. Hem recuperat les institucions, però no encara els programes.


Fortuny ha reafirmat el compromís de Sant Cugat amb la República catalana i ha considerat que el món municipal ha de ser capaç de donar 'impuls i força' al nou executiu de Quim Torra 'perquè el govern legítim pugui retornar i per visualitzar que Catalunya ha de tirar endavant amb democràcia i llibertat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.