Cs demana que la Festa Major Alternativa tingui una ubicació itinerant per evitar greuges als veïns


  • Comparteix:

Cartell de l'edició d'enguany de la FMA

Cartell de l'edició d'enguany de la FMA

El grup municipal de Cs ha demanat que la Festa Major Alternativa (FMA) tingui una ubicació itinerant per 'evitar perjudicar sempre els mateixos veïns'. La formació taronja acusa l'Ajuntament de no escoltar les reclamacions veïnals i d'haver inclomplert el compromís de no repetir per tercer any consecutiu l'emplaçament al 'parc de l'Scalextric', a la intersecció entre la Rambla del Celler i el passeig de Francesc Macià.

Des de Cs, expliquen que els veïns es queixen de les molèsties que provoca la FMA, sobretot pel que fa al soroll, algunes conductes incíviques puntuals o una certa repercussió negativa en l'entorn, com ara l'estat de la gespa. Per això, demanen que el consistori compleixi la seva promesa de descentralització la Festa Major i ampliar les activitats cap als districtes.

El regidor de Cs Sergio Blázquez deixa clar que no estan en contra de la FMA.

Sergio Blázquez

Nosaltres no estem ni molt menys en contra de la FMA. Però hi havia un cert compromís per part de l'Ajuntament que fos itinerant i que no es repetiria l'ubicació perquè hi va haver queixes veïnals.


Blázquez subratlla que la decisió de l'equip de govern suposa un greuge pels veïns de la Rambla del Celler i lamenta que se'ls haguessin creat 'falses expectatives'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.