Conesa s'encarrega de marcar la línia política del PDeCAT per al congrés de juliol


  • Comparteix:

Mercé Conesa és presidenta del consell nacional del PDeCAT / Foto: Diputació

Mercé Conesa és presidenta del consell nacional del PDeCAT / Foto: Diputació

La presidenta del consell nacional del PDeCAT, la santcugatenca i exalcaldessa Mercè Conesa, és l'encarregada de dirigir l'equip que redactarà la ponència política del congrés que el partit celebrarà el 20, 21 i 22 de juliol. A l'equip, publica 'La Vanguardia', hi ha figures com l'exconsellera Irene Rigau i també independents con l'exconseller Ferran Mascarell i l'expresident del Parlament Joan Rigol.

El de Conesa un dels equips redactors decidits per l'executiva de Marta Pascal, que té la voluntat d'obrir al màxim la formació i ampliar la base, amb persones del sector crític i de diverses sensibilitats.

El comitè redactor de la ponència organitzativa el portarà l'exsecretari general de Presidència, Joaquim Nin; l'equip de la ponència municipal anirà dirigit per la vicepresidenta del partit Neus Munté, i la ponència europea tindrà la coordinació de Pol Serrano, de Llibergència.

Les altres ponències, la social, la territorial i la econòmica, seran assumides, respectivament, per l'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó; el secretari d'Infraestructures de la Generalitat, Ricard Font i la diputada independent Teresa Pallarès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.