ADIC recorda Jordi Turull en una concentració


  • Comparteix:

El periodista Viceç Relats ha fet un parlament

El periodista Viceç Relats ha fet un parlament

L'Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) de Sant Cugat s'ha concentrat, com cada divendres, davant l'ajuntament en suport dels 'presos i exiliats polítics'. La trobada, que ha començat amb un minut de silenci, ha tingut un record per a Jordi Turull, exgerent del consistori.

Tots els assistents han cantat conjuntament 'Companys, no és això', de Lluís Llach. Un tema que s'ha afegit al record de Jordi Turull, amb motiu dels 18 anys de la seva incorporació al consistori.

A la concentració ha assistit el periodista i amic de Turull, Vicenç Relats, que ha parlat de la visita a l'exconseller a Estremera amb la lectura d'una crònica que ha escrit.

Una de les representants d'ADIC Sant Cugat ha agraït a Relats la seva col·laboració.

Representant de l'AD

Recordar que Turull va ser gerent del nostre Ajuntament, que va defensar molt aquesta institució. A través d'una persona teníem aquest contacte (Vicenç Relats), que és periodista. Havia estat fa una setmana a Estremera veient-lo, i ens feia goig que ens ho vingués a explicar.


El proper dimarts, ADIC Sant Cugat ha convidat el periodista Vicent Partal a l'Ajuntament, que oferirà una conferència per parlar sobre com ha afectat l'aplicació del 155 a les administracions públiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.