Cs vol que es reforci el manteniment i neteja d'escocells per combatre incendis


  • Comparteix:

Els regidors de Cs / Foto: Cs

Els regidors de Cs / Foto: Cs

Cs vol que l'Ajuntament intensifiqui les tasques de manteniment d'escocells i altres zones susceptibles de patir focs. Amb la campanya de prevenció d'incendis en marxa, el grup municipal lamenta que no hi ha prou manteniment als districtes de Sant Cugat, en detriment dels barris del centre. La formació taronja defensarà aquesta proposta amb una moció que presentarà al ple de dilluns i que també insta el consistori a tirar endavant una campanya de sensibilització per als propietaris de finques i terrenys.

A una setmana de la revetlla de Sant Joan, Cs veu amb preocupació la preparació de la campanya contra els incendis forestals. El portaveu taronja, Aldo Ciprian, creu que s'hauria d'elaborar un pla a llarg termini per evitar aquestes situacions.

Aldo Ciprian

No s'ha d'improvisar. S'ha de fer manteniment de les voreres i dels escocells.


Per evitar que els escocells siguin potencials punts d'origen de focs, Cs proposa que s'hi apliqui graves drenants o malles anti-herbes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.