Sant Cugat habilitarà més punts de recollida d'oli domèstic usat


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha 11 punts de reciclatge d'oli / Foto: Web Ajuntament

A Sant Cugat hi ha 11 punts de reciclatge d'oli / Foto: Web Ajuntament

L'Ajuntament estudiarà habilitar més punts de reciclatge d'oli domèstic usat. El ple d'aquest dilluns també s'ha compromès a impulsar una campanya per conscienciar la ciutadania sobre aquesta necessitat. La mesura és fruit d'una moció d'ERC-MES a la qual s'han sumat la resta de grups. Cs, tot i votar-hi a favor, ha alertat que no s'han tingut en compte tots els costos que això suposa.

ESCOLTA-HO

CONSULTA LA MOCIÓ



ERC-MES ha estat el grup encarregat de defensar la moció en nom dels proposants, el PDeCAT-Demòcrates, la CUP-PC, ICV-EUiA i el PSC. El regidor republicà Èric Gómez ha explicat que reciclar l'oli té beneficis importants per al medi ambient.

Èric Gómez

L'oli usat domèstic és un residu altament contaminant. El seu reciclatge disminueix la contaminació de l'aigua i del sol.


Tots els grups del ple s'han mostrat a favor de la moció, tot i que Cs ha expressat dubtes sobre el cost de la mesura. El portaveu, Aldo Ciprian, ha remarcat que no s'ha posat en xifres quant costa reciclar l'oli.

Actualment, per fer servir els 11 punts de reciclatge d'oli cal disposar del 'Bidonet' que lliura l'Ajuntament a tots els residents a Sant Cugat.

Aquests sistemes per reaprofitar l'oli domèstic usat es van posar en marxa al 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.