Sant Cugat comptarà a partir d'ara amb mecanismes de control qualitat a les obres públiques


  • Comparteix:

L'objectiu és garantir la informació als veïns i promotors i evitar al màxim les incidències

L'objectiu és garantir la informació als veïns i promotors i evitar al màxim les incidències

El ple ha aprovat per unanimitat una moció del PSC per establir mecanismes de qualitat i compromís amb els ciutadans respecte les obres públiques que es realitzin al municipi. La moció inclou habilitar procediments d'informació als veïns i als promotors per tal de minimitzar els efectes de les obres i evitar al màxim les incidències.

L'objectiu de la moció del PSC és fer front a la insatisfacció dels veïns respecte a algunes de les obres públiques que es realitzen al municipi. Segons el regidor socialista Salvador Gausa, que ha defensat la moció, amb això es pretén evitar les incidències i la manca d'informació amb mecanismes de qualitat i de compromís amb els veïns.

Salvador Gausa

Pretén que les coses es facin millor del que es fan. Amb més informació de l'Ajuntament vers els ciutadans i més compromís.


Gausa ha dit que cal ser més curosos en la gestió de les obres públiques i ha remarcat que aquests mecanismes són necessaris, ja que les darreres incidències a obres com les de la plaça d'en Coll, la plaça Lluís Millet o la plaça Pere San provoquen la desconfiança dels ciutadans.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha donat el seu suport a la moció, tot i que ha advertit que aquests processos faran més complexa la gestió de les obres públiques.

Mercè Conesa

Voliem incorporar aquest tema que ens preocupa però que ens dóna moltes dificultats de gestió.


La moció, aprovada per unanimitat, inclou l'establiment, en un termini màxim de sis mesos, d'un protocol d'actuació i informació envers el ciutadà i els promotors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.