Catalunya en Comú constitueix l'assemblea local amb la vocació de ser una formació 'de govern'


  • Comparteix:

La formació vol aspirar a governar

La formació vol aspirar a governar

Catalunya en Comú ha constituït aquest dijous l'assemblea local, amb els coordinadors Aina Balada i Marcos Camarzana i el coordinador d'ICV-EUiA Ramon Gutiérrez com a portaveu. L'objectiu de la formació és presentar un espai polític, amb un nom encara per determinar, per presentar-se a les municipals de l'any vinent amb vocació de 'governar'. La candidatura guanyadora era l'única que es va presentar i es dividirà en tres àrees, coordinació i organització, comunicació i feminismes.

L'apartat de comunicació anirà a càrrec de Ramon Gutiérrez, Andreu Sierro i Inés Luna, que també compartirà feminismes amb Núria Foj i Aina Balada. La formació destaca que la majoria dels membres no militen en cap dels partits que han impulsat des de Catalunya en Comú, tot i que compten amb el suport dels seus membres.

L'executiva s'ha posat com a deures elaborar un pla de treball organitzatiu i de proposta política a la ciutat que caldrà aprovar al setembre i preparar les eleccions municipals tant des del punt de vista programàtic com de candidats i campanya.

El portaveu, Ramon Gutiérrez, ha explicat que la formació vol convertir-se en una formació de govern.

Ramon Gutiérrez

Volem deixar de ser una força política, com era ICV, que feia oposició i no es podia plantejar objectius molt més ambiciosos i ser una força de govern. A Sant Cugat hem arribat a ser segona força en unes eleccions generals.


Gutiérrez ha explicat que encara cal decidir amb quin nom es presentarà la candidatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.