ICV de Sant Cugat sotmetrà a consulta interna la seva posició sobre la Constitució europea


  • Comparteix:

La consulta es farà del 2 al 4 de novembre

La consulta es farà del 2 al 4 de novembre

La secció local d'ICV celebrarà una consulta interna per decidir la seva posició sobre la Constitució europea. El referèndum es farà del dos al quatre de novembre a l'Ateneu Santcugatenc.

Amb la ferma convicció que el 'no' serà l'opció guanyadora, ICV de Sant Cugat farà una consulta interna entre la militància i els simpatitzants per definir el posicionament del partit. Amb tot, posició definitiva del partit la decidiran la militància i els simpatitzants la setmana vinent.

Del 2 al 4 de novembre, s'obrirà un debat dels pros i contres de la Constitució. El portaveu local d'Iniciativa, Xavier Boix, creu que el referèndum contribueix a la democràcia interna del partit.

Xavi Boix

Hem obert un debat entre militants i simpatitzants. Creiem que és molt interessant pel partit.


La direcció nacional del partit es va declarar majoritàriament en contra de la Constitució europea a l'últim consell nacional de l'organització celebrat a principis de mes. La direcció considera que el tractat europeu prioritza els interessos empresarials per sobre dels de les persones i que el text suposa un avanç molt tímid en transparència i democratització de les persones. També critica que s'aposti pel creixement econòmic i per incrementar la productivitat enlloc de garantir un desenvolupament sostenible.

El referèndum que es celebrarà a Sant Cugat també pretén informar sobre què suposa el Tractat de la Constitució Europea pel conjunt d'Europa i la seva ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.