Fortuny celebra l'aval de la Generalitat a la protecció de Torre Negra


Temes relacionats

La Generalitat aplana el camí per protegir Torre Negra (26/jun/18)


  • Comparteix:

L'alcaldessa, en un acte recent a la sala de plens / Foto: Localpres

L'alcaldessa, en un acte recent a la sala de plens / Foto: Localpres

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, considera una 'molt bona notícia' la decisió de la Generalitat d'avalar el procés urbanístic impulsat per l'Ajuntament amb un informe favorable de la Comissió de Política Territorial i d'Urbanisme per protegir Torre Negra. Fortuny també destaca el 'gran consens' que genera la protecció de Torre Negra entre la ciutadania i 'el gran valor social i de benestar' d'aquest entorn.

L'alcaldessa ha valorat així el pas fet per la Generalitat.

Carmela Fortuny

Felicitat, orgull i resposta al clam ciutadà. Continuarem treballant per una ciutat verda, sostenible i amb qualitat de l'aire.


Amb aquest informe l'aprovació definitiva de la darrera modificació del planejament per preservar Torre Negra està més a prop, ja que dóna llum verda al tràmit urbanístic per convertir la zona en sòl no urbanitzable, fet que evita la construcció de 2.800 pisos a l'entorn, situat a l'entrada de Collserola. Segons Fortuny, la protecció de Torre Negra 'referma el nostre model de ciutat basat en la protecció de Collserola i en redirigir el creixement urbanístic cap al nord-oest, on es concentren les principals infraestructures viàries.'

Un model, segons Fortuny, que 'aposta clarament per potenciar la qualitat ambiental, impulsar una mobilitat més sostenible i millorar la qualitat de l'aire'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.