Marc Castells, nou president de la Diputació en substitució de Mercè Conesa


Temes relacionats

Conesa deixa la presidència de la Diputació per incorporar-se al Port de Barcelona (25/jun/18)


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Marc Castells / Foto: Diputació de Barcelona

Mercè Conesa i Marc Castells / Foto: Diputació de Barcelona

El diputat del PDeCAT i alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha pres possessió aquest dijous com a president de la Diputació de Barcelona. Castells, que agafa el relleu de l'exalcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa, ha promès el càrrec per 'imperatiu legal', per l'alliberament dels 'presos polítics' i el retorn dels 'exiliats'. Amb 33 vots a favor, tres en contra, set en blanc i tresde nuls, Castells ha guanyat després d'haver-se presentat com a únic candidat a la presidència.

El partit socialista, com va fer el 2015 amb la presa de possessió de Mercè Conesa, ha donat suport al diputat del PDeCAT reivindicant que faran una 'oposició responsable i constructiva' i li han criticat la fórmula de prometre el càrrec.

L'alcalde d'Igualada ha agraït a tots els que han fet possible la seva elecció i posteriorment ha donat la paraula als portaveus dels grups parlamentaris representants al ple de la Diputació. En el seu primer discurs com a president, Castells ha assegurat que és conscient que s'està 'al final d'un mandat' i que cal 'continuar en la línia'. Així mateix, ha afirmat que en el mandat que assumeix vol aconseguir els objectius que s'ha marcat i ha demanat seguir treballant per treure la 'capa d'invisibilitat' de la Diputació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.