Romeva entrarà aquest dimecres a la presó de Lledoners


Temes relacionats

Romeva anirà a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada ( 2/jul/18)

Els exmembres del govern tenen dos dies hàbils per ingressar una fiança de 2,1 milions d'euros (29/jun/18)

Diana Riba: 'No acostar els presos als familiars suposaria una vulneració dels drets dels infants' (28/mai/18)


  • Comparteix:

La Guàrdia Civil traslladant quatre dels polítics independentistes empresonats entr ant al Centre Penitenciari de Zuera / Foto: ACN

La Guàrdia Civil traslladant quatre dels polítics independentistes empresonats entr ant al Centre Penitenciari de Zuera / Foto: ACN

El santcugatenc Raül Romeva, juntament amb Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, arribaran aquest dimecres a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada. Després de fer nit al centre penitenciari de Zuera, a Saragossa, els polítics independentistes seran traslladats a Brians II, on es farà el canvi de custòdia amb els Mossos. La previsió és que finalitzin la jornada a la presó de Lledoners, al Bages. Carme Forcadell i Dolors Bassa sortiran aquest dimecres d'Alcalá Meco per, després d'una parada tècnica a Saragossa, arribar a la presó de Puig de les Basses, a Figueres.

Crida dels familiars
L'Associació Catalans pels Drets Civils ha demanat als ciutadans que no dificultin l'accés a la presó de Sant Joan de Vilatorrada. La dona de Romeva, Diana Riba, se'n fa ressó a Twitter.




La fiança
L'ANC i Òmnium han fet efectiu aquest dimarts el pagament de 2,1 milions d'euros de fiança que el jutge santcugatenc Pablo Llarena ha imposat als 14 exmembres del govern processats pel malversació per l'1-O. En una entrevista a 8tv, la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha afirmat que 'no deixarem soles les famílies'. A través d'un missatge a les xarxes, les entitats sobiranistes celebren que amb les aportacions de tothom s'hagi pogut fer front a la multa i s'hagi impedit que embarguin els exconsellers, 'agreujant' el patiment dels presos i 'exiliats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.