Els afiliats del PP de Sant Cugat aposten per Pablo Casado

Álvaro Benejam serà el compromissari santcugatenc en el congrés de juliol


  • Comparteix:

Benejam ha estat escollit compromissari / Foto: PP

Benejam ha estat escollit compromissari / Foto: PP

El PP de Sant Cugat s'ha decantat per Pablo Casado en les votacions que han decidit els candidats a les primàries per a la presidència del partit. Amb una participació d'un 70%, Casado ha reunit el 80% de les paperetes, seguit de Maria Dolores de Cospedal (15%) i José Ramon García (5%). En l'urna de compromissaris per representar Sant Cugat en el congrés extraordinari que elegirà la nova presidència, el president local Álvaro Benejam s'ha imposat a Maria Dolors Domènech amb el 89%. A Sant Cugat, 40 afiliats s'han inscrit per participar en la votació que a l'Estat ha situat com a finalistes Soraya Saénz de Santamaria i a Casado.

Benejam s'ha felicitat per la seva elecció com a compromissari i també pel resultat obtingut, a favor de Casado. El president popular ha remarcat la pluralitat de sensibilitats en el si del partit a Sant Cugat.

Álvaro Benejam

Sempre és bo recollir sensibilitats. Una vegada s'hagi fet el congrés tornarà a haver una unitat dels membres del PP en una mateixa línia.


Arreu de l'Estat, la candidata que més vots ha obtingut és Sáenz de Santamaría (21.513 vots), seguida de Casado (19.967), Cospedal (15.090), José Manuel García-Margallo (680), José Ramon García Hernández (668) i Elio Cabanes (185).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.