El PP exigeix explicacions a l'Ajuntament per la 'mala gestió' del pàrquing de Can Quitèria

La concessió de la part pública de l'aparcament sortirà a subhasta dimecres que ve


Temes relacionats

Surt a subhasta la concessió de la part pública del pàrquing de Can Quitèria (12/jul/18)

El ple demana el compliment del servei de l'aparcament de Can Quitèria els 365 dies de l'any (19/jun/17)

Comerciants de Can Quitèria reclamen que el pàrquing ampliï horaris i obri diumenges i festius ( 3/mai/17)


  • Comparteix:

Benejam, en una entrevista a Cugat.cat

Benejam, en una entrevista a Cugat.cat

El PP demana explicacions a l'equip de govern per la 'nefasta gestió' de la concessió del pàrquing de Can Quitèria, que 'ha abocat', assegura, a la concessionària a una subhasta dimecres que ve. El portaveu del grup municipal, Álvaro Benejam, el considera un equipament 'necessari' per reduir el trànsit i millorar la mobilitat de veïns i visitants al centre. Ha afegit que el govern 'ha de ser capaç de rendibilitzar' una inversió d'aquestes característiques.

En declaracions a Cugat.cat, Benejam s'ha mostrat 'sorprès' i 'indignat' per la manca d'informació de l'equip de govern i pel que fet que s'hagin hagut d'assabentar d'aquesta subhasta a través del Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Álvaro Benejam

Sorpresos en veure que sortia a subhasta i indignats per no tenir cap mena d'informació per part de l'equip de govern. Ens hem assabentat pel BOE d'una de les concessions més importants d'aparcament al centre de Sant Cugat.


L'empresa concessionària, Construcciones Alcaraz, que també es va encarregar de la construcció, es troba en fallida i la venda li hauria de permetre eixugar part del deute, de més d'1,6 milions d'euros. L'empresa que se'n faci càrrec haurà d'assumir les condicions de la concessió i això, espera l'Ajuntament, servirà per tornar a obrir l'equipament 24 hores i caps de setmana, a més de poder fer-hi pagaments amb targeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.