Les obres de la cobertura de la piscina del Parc Central començaran l'any vinent


Temes relacionats

L'estació de FGC de Sant Cugat tindrà un aparcament de bicicletes vigilat per facilitar l'enllaç amb el tren (23/set/16)

La piscina del Parc Central serà coberta a partir del curs 2016-2017 i obrirà tot l'any (17/nov/15)


  • Comparteix:

El ple va aprovar la cobertura de la piscine el novembre del 2015 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El ple va aprovar la cobertura de la piscine el novembre del 2015 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La cobertura de la piscina de natació del Parc Central, aprovada amb una moció el novembre de 2015, serà una realitat l'any que ve amb un pressupost de 250.000 euros a càrrec de l'AMB. El projecte està encara pendent d'aprovació inicial per part de la junta de govern i, una vegada s'aprovi, començarà el procés de licitació amb l'objectiu que les obres, que està previst durin quatre mesos, arranquin l'any vinent. El consell de barri de Centre Oest, presidit per la regidora Mayte Pérez, també ha posat al dia els veïns amb relació a altres projectes de lliure disposició i temes tractats en el grup de treball de qualitat urbana, com l'aparcament de bicicletes al carrer de l'Andana, darrere de l'estació.

El tècnic de participació de l'Ajuntament, Oriol Arechavala, ha explicat en quin estat es troba el projecte de cobertura de la piscina del Parc Central.

Oriol Arechavala

Es va fer un encàrrec de l'estudi a finals de l'any passat i el projecte està previst que s'aprovi en breu per junta de govern. No podem parlar de dates, perquè encara no s'ha fet la licitació, però està previst que les obres comencin el 2019.


Es tracta d'una estructura de cinc mòduls retràctils amb perfil d'alumini en forma de volta i tancat i policarbonat i es podrà posar i treure en l'època d'hivern i d'estiu, respectivament.

Altres projectes
En els propers mesos han de començar les obres d'un nou aparcament de bicicletes que funcionarà amb el sistema de Bicibox al carrer Andana, darrere de l'estació. La instal·lació disposarà també de lavabos públics i l'ús de l'aparcament serà gratuït a través de registre previ.

També s'ha informat dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius, tant als barris com a la ciutat. En concret, al barri de Centre Oest va escollir potenciar la zona esportiva del Parc Central.

Pel que fa a l'estat dels projectes de lliure disposició per al barri, també s'ha informat sobre la prova pilot per comprovar el civisme nocturn en les diverses zones que competen el consell. Es tracta d'un projecte dotat de 2.000 euros i que ha començat amb un estudi de la problemàtica nocturna durant els caps de setmana de juliol de deu de la nit a una de la matinada que acabarà amb un informe al setembre per determinar quines mesures es prenen.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.