El Jovent Republicà reclama pisos de protecció oficial per a joves a l'àmbit de Villa Argentina


Temes relacionats

L'Ajuntament, en converses per convertir l'edifici de Lestonnac en un equipament per al barri ( 8/ago/17)

L'Ajuntament posa fil a l'agulla a la transformació de l'àmbit de Lestonnac ( 2/jun/17)


  • Comparteix:

Imatge de la Villa Argentina / Foto: Google Maps

Imatge de la Villa Argentina / Foto: Google Maps

El Jovent Republicà de Sant Cugat reclama a l'equip de govern la construcció de pisos de protecció oficial per a joves en règim de lloguer a l'àmbit de la Villa Argentina, l'illa que queda delimitada per l'avinguda de Can Picanyol, el carrer de Mozart, el passeig de Valldoreix i el passeig d'Olabarria, on s'ubica l'edifici de Lestonnac. L'agrupació, de fet, posa aquesta condició perquè el grup municipal d'ERC-MES voti favorablement al ple d'aquest dilluns a la modificació del Pla General Metropolità (PGM) d'aquesta zona.

El Jovent Republicà recorda que Sant Cugat disposa actualment de 235 habitatges de protecció oficial de lloguer per a joves i que 'tots es van impulsar en el mandat en què ERC va formar part del govern.' El regidor d'ERC-MES i membre del Jovent Republicà, Èric Gómez, assegura que el tràmit d'aprovació inicial d'aquesta modificació del PGM és una 'oportunitat' per augmentar el parc públic d'habitatge de lloguer.

Èric Gómez

Tenint en compte que el jovent de la nostra ciutat està sent expulsat pels elevats preus, aquesta modificació del PGM de Villa Argentina és una oportunitat per ampliar el parc públic de lloguer per a joves.


El grup, després d'estudiar l'espai, reclama la construcció de vuit habitatges de protecció oficial de lloguer per a joves, a més d'una planta baixa destinada a equipaments públics.

La pastilla de terrenys de Lestonnac
La modificació urbanística que es porta a aprovació inicial aquest dilluns ha de permetre construir uns edificis plurifamiliars de baixa densitat a l'àrea, propietat de Banc Popular i on està situat l'edifici de Lestonnac, que ha estat ocupada en diverses ocasions per diferents persones en els últims sis anys. La voluntat de l'Ajuntament era convertir la casa en un equipament públic per al barri, a més de reformular el sostre residencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.