El CDR de Sant Cugat, a l'ocupació de la Model

El CDR de Sant Cugat, present a la protesta / Foto: CDR Sant Cugat Twitter

Política

Publicat el 15/jul/18 per Sílvia González / Acn

El CDR de Sant Cugat, amb una desena de membres, ha participat aquest cap de setmana a l'ocupació de la presó Model de Barcelona en protesta per la situació dels polítics independentistes empresonats. El tancament ha finalitzat aquest diumenge, a primera hora de la tarda, després de l'assemblea en què els activistes han carregat contra el govern per practicar un 'autonomisme molt allunyat del mandat sorgit l'1 d'octubre'.

També han exigit , a banda de la llibertat dels presos, 'desplegar la República i desobeir les imposicions' de l'Estat espanyol i l'absolució i arxivament dels CDR encausats. El CDR ha criticat, a més, la posició de la Generalitat ja que, amb el trasllat a les presons catalanes, 's'ha convertit en el carceller' dels presos.

El CDR han desconvocat la tancada, que ha durat menys de 24 hores, per tornar als 'barris, pobles i ciutats a seguir teixint poder popular'. Els CDR han passat una nit tancats a la presó. Membres de CDR de Sant Cugat han fet relleus per tenir presència en l'ocupació de l'espai, que 'ha estat i serà un símbol de la resistència republicana'.