El ple tracta la desestimació d'una nova proposta dels petits propietaris per urbanitzar Torre Negra


Temes relacionats

L'historiador Domènec Miquel, nou Comissionat del Reial Monestir en substitució d'Alay ( 2/jul/18)

Sílvia Solanellas prendrà l'acta de regidora en substitució de Conesa ( 7/jun/18)

El ple es conjura per fomentar l'estalvi d'aigua a Sant Cugat (19/mar/18)


  • Comparteix:

Torre Negra, de nou al ple / Foto: ACN

Torre Negra, de nou al ple / Foto: ACN

L'últim ple ordinari del curs arriba aquest dilluns, a partir de les quatre de la tarda, amb la desestimació d'un nou Pla d'Actuació Urbanística (PAU) a Torre Negra per part dels petits propietaris. A més, el ple tindrà dos noms propis: el de Sílvia Solanellas que s'estrena com a regidora després de la marxa de Mercè Conesa i el de Domènec Miquel que agafa el relleu a Josep Lluís Alay com a nou Comissionat del Monestir. Un ple llarg de 32 punts, amb sis mocions dels grups municipals i amb novetats com l'aprovació definitiva de l'ordenança per a l'estalvi d'aigua. El ple es pot seguir a Cugat.cat per Facebook Live.

Punts destacats
En territori, el ple també abordarà l'aprovació inicial de la modificació puntual del PGM a l'àmbit de la Villa Argentina, on se situa Lestonnac. També es donarà compte de l'execució del 0,7% del pressupost destinat a cooperació i solidaritat i del nomenament de Joan Puigdomènech com a nou president del consell de barri de Mira-sol, en substitució de Carmela Fortuny.

Mocions dels grups
-Moció conjunta del PSC, el PDeCAT-Demòcrates, la CUP-PC, Cs, ERC-MES i ICV-EUiA de suport a la proposició de llei per regular l’eutanàsia.

- Moció conjunta d’ICV-EUiA, el PDeCAT-Demòcrates, la CUP-PC, ERC-MES i el PSC per una transició ecològica de la jardineria pública i de la gestió del verd a la ciutat.

- Moció conjunta d’ERC-MES, la CUP-PC, el PDeCAT-Demòcrates, ICV-EUiA i el PSC per a la dignificació del treball de la llar i les cures i a favor de la ratificació del Conveni 189 de l’OIT.

- Moció conjunta de Cs i el PP de suport a les reivindicacions dels treballadors del sector de venda no sedentària.

- Moció del PP per subvencionar una part del cost de les escoles bressol privades per als alumnes que s’hagin quedat sense plaça a l’escola bressol pública.

- Moció de la CUP-PC per garantir l’empadronament a persones en situació de vulnerabilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.