La seguretat i un projecte d'escola privada a la Floresta marquen l'audiència pública


Temes relacionats

Veïns de la Floresta reclamen més presència policial i recursos contra els robatoris a llars (16/jul/18)

Recollida de signatures a la Floresta contra el projecte de l'escola privada (15/jul/18)


  • Comparteix:

Moment de l'audiència pública

Moment de l'audiència pública

Veïns de la Floresta han expressat aquest dilluns la seva preocupació davant els robatoris a domicilis i la possibilitat d'implantació a la zona d'una escola privada. L'equip de govern ha donat resposta a aquestes dues qüestions portades pels veïns a l'audiència pública del ple. Es tracta d'un punt on es dóna l'oportunitat al veïnat d'interpel·lar els regidors i l'equip de govern i que té lloc a les vuit del vespre a cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

- Preocupació dels veïns pels robatoris amb força a domicilis de la Floresta. Intervé Alfredo Cernuda (03'28''), que reclama un ple extraordinari sobre seguretat, l'ampliació de les plantilles policials al municipi i la instal·lació de càmeres de seguretat. La tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira (08'12''), i l'alcaldessa, Carmela Fortuny (20'54''), han respost i han assegurat que el consistori està treballant per garantir la seguretat. També hi han intervingut els regidors de l'oposició (29').

- Projecte d'implantació d'una escola privada a la Floresta (50'10''). Els veïns Marc O. Carbonell (51'), Juan Andrés Gato (55'07) i Olivia María Mendoza (1'04'42) han preguntat a l'equip de govern sobre aquest projecte de construcció de la Sinergy International Christian School en uns terrenys del passeig dels Til·lers. Els veïns alerten dels problemes de mobilitat i soroll, entre d'altres, que comportaria aquesta implantació de la zona, la qual asseguren que han pogut consultar al web del mateix centre. Tot i així, l'alcaldessa, Carmela Fortuny (1'06'20''), ha afirmat que l'Ajuntament no ha rebut cap projecte per construir un centre educatiu en aquest aquest carrer de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.