Sílvia Solanellas es posa al capdavant de la regidoria de Cultura, Promoció Econòmica i Ocupació


  • Comparteix:

El moment de presa de possessió de Sílvia Solanellas

El moment de presa de possessió de Sílvia Solanellas

Sílvia Solanellas és des d'aquest dilluns la nova regidora de Cultura, Promoció Econòmica i Ocupació, una cartera que penja de l'àrea de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, capitanejada per l'ara tinent d'alcalde Eloi Rovira. Els canvis s'han fet efectius en la pressa de possessió del ple de juliol un cop Mercè Conesa ja ha renunciat a la seva acta de regidora per assumir la presidència del Port de Barcelona. La santcugatenca anava de número 13 com a independent per CDC, a la llista electoral de CiU a les eleccions municipals.

ESCOLTA-HO

La nova regidora ha assenyalat que les carteres que entoma, Cultura, Promoció Econòmica i Ocupació, reflecteixen els àmbits als quals ha dedicat la seva carrera professional i ha remarcat que formen part essencial de Sant Cugat. Solanellas ha assegurat que s'incorpora al consistori amb la voluntat de tirar endavant els objectius de l'equip de govern amb la voluntat que la ciutat contribueixi a tirar endavant la 'república catalana'.

Sílvia Solanellas

La meva profunda convicció és que des de Sant Cugat podem ajudar a que Catalunya sigui una república independent on tots podem viure en pau i llibertat, amb justícia social i desenvolupament sostenible.


Solanellas ocupava la direcció de la Fundació Sant Cugat Actiu, càrrec que va assumir en substitució de Lluís Fernàndez. També ha estat responsable de comunicació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i ara està vinculada a Òmnium Cultural a Sant Cugat. A més, ha treballat en organismes de la Generalitat i en l'àmbit de la gestió urbanística a empreses.

Aquesta serà la segona incorporació al plenari en les últimes setmanes, després del retorn de Xavier Cortés per la renúncia de Damià Calvet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.