El nou cartipàs es posa en marxa


  • Comparteix:

Els membres de l'equip de govern

Els membres de l'equip de govern

La cinquena remodelació del cartipàs del govern de Sant Cugat, liderada per l'alcaldessa Carmela Fortuny, redueix a quatre les tinències d'alcaldia. Una de les novetats és que Eloi Rovira passa a ser tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports. D'altra banda, arran del seu nou càrrec a la Generalitat, Joana Barbany, manté l'acta de regidora i les carteres d'Innovació i Govern Obert. L'alcaldessa assumeix també Comunicació i el Comissionat del Reial Monestir i traspassa Cultura a Sílvia Solanellas, que passa dirigir Promoció Econòmica i Ocupació.

ESCOLTA-HO

Tres anys de govern i cinc remodelacions de cartipàs. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, va assegurar que aquesta, que s'ha presentat al ple aquest dilluns, seria l'última reforma al govern i que segueix el Pla d'Actuació Municipal (PAM) per ser més eficaços. Les quatre tinències d'alcaldia en què s'organitza l'equip de govern estan coordinades amb els quatre eixos estratègics d'aquest pla.

El nou cartipàs suposa una reducció del cost, tot i que en el còmput final s'incrementa un 20% perquè fins ara els sous de Mercè Conesa i Damià Calvet estaven assumits per altres administracions.

Cristina Paraira manté Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana i agafa l'àrea de Presidència que Fortuny deixa en ser alcaldessa. Les altres responsabilitats que portava abans Fortuny, Promoció de la Ciutat i Cultura, recauen ara en Eloi Rovira i Sílvia Solanellas.

Solanellas coordinarà, a més de Cultura, les àrees que deixa Joana Barbany: Promoció Econòmica i Ocupació. Barbany manté Innovació i Govern Obert. Salat acumula funcions amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). L'àrea d'alcaldia assumirà Comunicació i el Comissionat del Reial Monestir, que passa a liderar Domènec Miquel en substitució de Josep Lluís Alay.

Aquests canvis se suman als executats amb la marxa de Damià Calvet amb Joan Puigdomènech com a tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana i Carles Brugarolas com a regidor d'Economia i Hisenda.

Els regidors amb dedicació exclusiva són l'alcaldessa, Paraira, Rovira, Pellicer, Solanellas i Salat. La resta, Puigdomènech, Mayte Pérez (Comerç) i Brugarolas, tenen dedicació parcial. Joana Barbany només cobrarà dietes arran de l'entrada a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.