Grifols farà un pas soterrat a l'avinguda de la Generalitat amb la voluntat d'ampliar les instal·lacions a Sant Cugat


  • Comparteix:

El pas soterrat travessarà l'avinguda de la Generalitat / Foto: Google Maps

El pas soterrat travessarà l'avinguda de la Generalitat / Foto: Google Maps

Grifols construirà un pas soterrat a l'avinguda de la Generalitat per unir la seu de la companyia amb una ampliació que preveu fer a un solar que té a l'altre costat de la via del tren. Per fer-ho possible, el ple ha donat aquest dilluns llum verda a la concessió, per 50 anys amb un cànon de 19.000 euros anuals, del terreny públic necessari per a la construcció d'aquesta infraestructura. Aquest pas tindrà dos carrils en cada sentit de la circulació i un pas per a vianants. La iniciativa s'ha aprovat amb l'abstenció de la CUP, Cs, ICV-EUiA i el suport de la resta de grups.

ESCOLTA-HO

L'amplada del pas serà de 10 metres i una longitud de 69, dels quals 30 seran soterrats. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Joan Puigdomènech, ha assegurat que es tracta d'un projecte que assegura el futur de l'empresa a Sant Cugat.

Joan Puigdomènech

Més que necessitat, estem parlant d'un projecte de consolidació empresarial que té repercussió en l'economia de la ciutat.


La majoria de grups han celebrat que una empresa vulgui consolidar-se a Sant Cugat, tot i que PP i Cs han alertat de tractes de favor en l'urbanisme de la ciutat, que el portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha vinculat en aquest cas a l'adscripció ideològica del propietari de Grifols.

Álvaro Benejam

No seré jo qui posi pals a les rodes de les empreses, però en aquest cas contrasta el tractament entre aquesta, el propietari de la qual dóna suport a l'independentisme, i d'altres.


Les obres aniran a càrrec de l'empresa i afectaran la mobilitat a la zona, tot i que de manera parcial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.