Sant Cugat destina més de 580.000 euros a projectes solidaris i de cooperació el 2017

Un import que correspon al 0,7% del pressupost municipal


  • Comparteix:

El Campus Sant Cugat - Índia, un dels projectes finançats amb el 0,7 del pressupost

El Campus Sant Cugat - Índia, un dels projectes finançats amb el 0,7 del pressupost

L'Ajuntament va destinar l'any passat 580.475 euros a projectes solidaris i de cooperació internacional, sorgits del 0,7% del pressupost municipal. D'aquest import, la majoria ha servit per finançar projectes de cooperació indirecta (232.744 euros) vehiculats per entitats com la Xarxa de Consum Solidari, la Fundació Vicente Ferrer i Petits Músics del Món, entre d'altres. El consistori també ha destinat fons a projectes de cooperació directa (79.600 euros) i a educació per al desenvolupament (82.741 euros). El ple ha donat compte d'aquestes xifres, on també destaquen les despeses fixes derivades del conveni amb el Fons Català de Cooperació (53.115 euros).

ESCOLTA-HO

CONSULTA LA DESTINACIÓ DEL PRESSUPOST



La partida pressupostària destinada a aquest efecte també ha finançat, amb 94.625 euros, els convenis amb Sant Cugat amb el Poble Sahrauí i la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, s'ha mostrat satisfeta per haver pogut destinar 30.000 euros més que l'any passat a la cooperació i per haver executat un 95% d'aquest pressupost.

Susanna Pellicer

Seguim mantenint el 0,7% i estem contents de poder contribuir amb l'ajuda de tots els agents socials de Sant Cugat a paliar les desigualtats entre el nord i el sud.


La dotació ha estat a disposició d'emergències amb 28.971 euros que s'han destinat a posar un gra de sorra en situacions com l'huracà Irma al Carib, l'ajut als refugiats a Lesbos i el terratrèmol de Mèxic.

Dels 580.475 euros pressupostats inicialment van quedar sense assignació 26.270.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.