Més de 250 persones reivindiquen la llibertat dels 'Jordis' nou mesos després de l'empresonament


  • Comparteix:

Un moment de la manifestació

Un moment de la manifestació

Més de 250 persones han participat aquest dilluns en la marxa silenciosa per reclamar la llibertat dels 'Jordis' i dels polítics a la presó, nou mesos després de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. La manifestació ha arrencat a la plaça de la Vila i ha acabat a la plaça del Coll, on els organitzadors, ANC, Òmnium, Free Romeva i ADIC, han assenyalat la 'injustícia' de la situació dels presos i han reclamat l'alliberament immediat.

Com cada dia 16, les associacions independentistes han tornat a sortir al carrer, en aquest cas amb final al barri del Monestir en una setmana on les notícies sobre el procés han posat de manifest la 'prevaricació' del jutge del Suprem Pablo Llarena, segons el coordinador de l'ANC Xavier Palet.

Xavier Palet

No tenim presos polítics, són ostatges polítics. La justícia alemanya i aviat la belga, la suïssa i l'escocesa deixaran en evidència la colla de prevaricadors que hi ha al Tribunal Suprem.


La manifestació, que ha transcorregut amb normalitat i ha implicat el tall de l'avinguda de Cerdanyola des del passeig de Torreblanca fins al carrer Montserrat, ha acabat amb una actuació musical de Pere Codó.

La manifestació, en imatges


















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.